WINKELWAGEN
INLOGGEN

14 dagen retour

GROOT AANBOD

Vrouwelijke grote maten kleding van Exelle


Exelle is een Nederlands modemerk met een duidelijk eigen handschrift en een uitgesproken vrouwelijke signatuur. Exelle is speciaal ontwikkelt voor de vrouw met een maatje meer. Het merk Exelle staat bekend om hun speciale aandacht voor bijzondere ontwerpen en mooie materialen, gecombineerd met een hoog draagcomfort.


Exelle grote maten kleding vertaald romantische en stoere elementen naar een moderne look. 

De woorden van Exelle zijn: ‘made with love to make you look more beautiful’. Exelle is een merk met een ziel, aldus Exelle. De kenmerkende pure, maar uiterst vrouwelijke uitstraling is de rode draad in de collecties. In de grote maten online shop van Eigenwijs kunt u direct het complete aanbod van Exelle’s mode label bekijken en bestellen. Ook zijn de items te koop in de winkels Oss, Malden, Uden, Breda en Veenendaal. Door bijzondere ontwerpen en het gebruik van hoogwaardige materialen van Exelle maken het voor de plus vrouw mogelijk met een moderne look de deur uit te gaan.

Exelle mode voor een maatje meer

De trends worden relaxed vertaald en door het koppelen van romantische en stoere elementen creëert Exelle een geraffineerde, moderne look. Door de perfecte pasvormen worden de positieve kant van de vrouw belicht en worden de mindere punten verdoezelt zodat de vrouw met maatje meer vol zelfvertrouwen de deur uit gaat. Kortom, een merk om verliefd op te worden!

 


Grote maten kleding van Exelle online bestellen in onze webshop

De kledingitems van Exelle zijn naast de winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda ook gepresenteerd op de webshop. Hier is een geruime keuze op het gebied van grote maten mode. Na plaatsing van uw bestellingen wordt het pakketje zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd. Door middel van een track en trace code kunt u uw pakketje volgen zodat u weet wanneer u het pakketje thuis kunt verwachten.

 


Ruim assortiment aan grote maten mode

Wij van Eigenwijs presenteren u met trots een uitgebreid assortiment aan grote maten mode en voegen hier regelmatig nieuwe online collecties, maar ook aantrekkelijke plus- size sale artikelen aan toe. Bezoek zo nu en dan ook onze webshop, om volledig op de hoogte te blijven van de laatste modetrends en de meest recente XL- mode collecties van Eigenwijs. Of bezoek een van onze winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda.