WINKELWAGEN
INLOGGEN

14 dagen retour

GROOT AANBOD

Producten filteren

Filter op maat

Vanwege een steeds toenemende vraag naar nieuwe mode voor de vrouw met een maatje meer kwam Smashed Lemon in het voorjaar van 2017 met een Plussize zusje: La Lemon. 

La Lemon richt zich op de vrouw van maat 44 tot en met 54 die houdt van mode en alles wat daarmee te maken heeft. Door slimme modellen te ontwerpen stellen zij collecties samen voor de vrouwelijke fashionasta met een oog voor mooie jurkjes. 

Door de plussize kleding van La Lemon ben je op en top vrouwelijk. De kledingstukken zijn naast de winkels in Uden, Oss, Malden, Veenendaal en Breda ook gepresenteerd op de webshop. Alle items van La Lemon zijn op de webshop van Eigen Wijs geplaatst. Op de website van Eigen Wijs is een grote keuze op het gebied van plussize mode. Na plaatsing van uw bestelling wordt het pakketje zo snel mogelijk bij u thuis bezorgt. Door middel van een track en trace code kunt u uw pakketje volgen zodat u weet wanneer u het pakketje thuis kunt verwachten.

Wij van Eigenwijs presenteren u met trots een uitgebreid assortiment aan grote maten mode en voegen hier regelmatig nieuwe La lemon online collecties, maar ook aantrekkeliike plussize sale artikelen aan toe. Bezoek zo nu en dan ook onze webshop, om volledig op de hoogte te blijven van de laatste modetrends en de meest recente XL- mode collecties van Eigenwijs. Of bezoek een van onze winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda.