WINKELWAGEN
INLOGGEN

14 dagen retour

GROOT AANBOD

De mode van Verpass is gericht op de zelfverzekerde, stiijlvolle vrouw met een maatje meer. De collecties hebben altijd een luxe en gedetailleerde uitstraling. De mooie prints en stoffen maken zit merk ook zeer geschikt voor een feestje. Met Verpass aan voel je je als plussize vrouw mooi en zelfverzekerd. Je valt op door je eigen stijl en je kleurrijke stijlvolle uitstraling. Prima geschikt voor een feestje zodat je er als volle vrouw ook perfect uit kunt zien. 

De plussize kleding van Verpass maakt dat ook dames met een maatje meer er smaakvol en trendy uit kunnen zien. Dit komt vooral door de perfecte pasvorm en de luxe uitstraling. De kledingitems zijn naast de winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda ook gepresenteerd op de webshop. Alle items van Verpass zijn op de webshop van Eigenwijs geplaatst. Hier is een geruime keuze op het gebied van grote maten mode. Na plaatsing van uw bestellingen wordt het pakketje zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd. Door middel van een track en trace code kunt u uw pakketje volgen zodat u weet wanneer u het pakketje thuis kunt verwachten.

Wij van Eigenwijs presenteren u met trots een uitgebreid assortiment aan grote maten mode en voegen hier regelmatig nieuwe Verpass online collecties, maar ook aantrekkelijke plus- size sale artikelen aan toe. Bezoek onze webshop, om volledig op de hoogte te blijven van de laatste modetrends en de meest recente XL- mode collecties van Eigenwijs. Of bezoek een van onze winkels in Oss, Uden, Malden, Veenendaal en Breda.